Siirrymme MATCHi-varausjärjestelmään 1.3.2024

Siirrymme MATCHi-varausjärjestelmään perjantaina 1.3.2024. MATCHin varauskalenteri avataan 21.2. ja pystyt varaamaan vuoroja 1.3 ja sen jälkeen pelattaville varauksille. Varauksia voi tehdä ennen siirtymäpäivää (1.3) pelattaville vuoroille vanhaan varausjärjestelmään (Playtomic). Vakiovuorot siirtyvät uuteen varausjärjestelmään automaattisesti.

Poistuvaan varausjärjestelmään talletetut pelaajan klubilompakkosaldot siirtyvät pelaajan uudelle MATCHi- tilille arvokorttina. Tämän vuoksi on suositeltavaa käyttää samaa sähköpostiosoitetta rekisteröitymiseen kuin aiemmassa varausjärjestelmässä. Huomioi, että saldojen siirtymiseen voi kulua viikko. Rekisteröityminen tapahtuu kutsun kautta, jonka saat pian tämän sähköpostin jälkeen.

Kutsulinkin avattuasi

1) Tee näin, jos olet uusi MATCHi-käyttäjä:

Luo uusi tili omilla tiedoillasi ja MUISTA KÄYTTÄÄ SAMAA SÄHKÖPOSTIOSOITETTA KUIN PLAYTOMICISSA, jotta tietosi ja klubilompakon saldosi siirtyvät MATCHiin automaattisesti.

2) Tee näin, jos sinulla on jo olemassa oleva MATCHi-tili:

Valitse ”Kirjaudu jo olemassa olevalle tilille”

MATCHi löytyy sekä nettiselainversiona että mobiilisovelluksena. Suosittelemme maksuttoman MATCHi- appin lataamista sovelluskaupastasi. Jos tarvitset apua rekisteröitymiseen tai vuorojen varaamiseen, soita 044 511 2175.

MATCHi ALENNUSKAMPANJA!

Tutustumistarjouksena uuteen varausjärjestelmään haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme muhkean alennuksen. Koodilla PYROLL20 saat 20 % alennuksen ensimmäisestä kenttävarauksestasi. (Koodi voimassa 1.3-31.3)