FUTSAL
futsal.jpg Futsal on jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan yleensä urheiluhallissa. Lajia harrastetaan laajalti joka puolella maailmaa. Suosittua se on erityisesti Etelä-Amerikassa. Se on aiemmin Suomessa tunnettu myös nimellä salifutis.

Futsalissa kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on viisi pelaajaa, pelaavat vastakkain. Joukkueeseen kuuluu maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Peliä pelataan jalkapalloon verrattuna pienemmällä kovapintaisella kentällä. Futsal-pallo on painavampi ja pienempi verrattuna jalkapalloon, ja se pomppii vähemmän. Jalkapallon ja futsalin säännöt muistuttavat toisiaan. Tärkeimpinä eroina on tehokas peliaika, rajoittamattomat vaihdot, kontaktipelin puuttuminen ja kumuloituvat virheet sekä maaliheitot ja rajapotkut.

Pyroll Areenalta löytyy täysimittainen futsalkenttä rajoineen ja maaleineen.

Lue lisää > >

SULKAPALLO
sulkapallo1.jpg Sulkapallo on mailapeli, jota pelaa vastakkain kaksi pelaajaa (kaksinpeli) tai kaksi paria (nelinpeli). Nelinpeliä, jossa parin muodostaa mies ja nainen, kutsutaan sekanelinpeliksi. Sulkapallossa tarkoitus on pelata palloa verkon yli vastapuolen rajojen sisälle, siten että vastustaja ei saa palautetuksi palloa takaisin.

Sulkapallo on ollut virallinen olympialaji vuodesta 1992. Laji on erinomainen kunto- ja terveysliikuntamuoto ja sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

Pyroll Areenalta löytyy seitsemän sulkapallokenttää, joilla kaikilla on myös nelinpelirajat.

Lue lisää > >

LENTOPALLO
lentopallo.jpg Lentopallo on vauhdikas juokkuepallopeli, jossa joukkueesta pelaa kuusi pelaajaa kerrallaan.
Pyroll Areenalta löytyy kolme lentopallokentää.

Lue lisää > >

MUUT LAJIT
Pyroll Areena ei ole kaavoihin kangistunut, vaan pyrkii tarjoamaan asiakkailleen mahdollisukksia erilaisten harrastamiseen.
Mikäli et omaa lajiasi löytänyt edellisten joukosta, niin ota yhteyttä niin selvitetään voi sitä harrastaa Areenallamme.

Lue lisää > >

HARRASTUSMAHDOLLISUUDET HALLILLA
Harrastusmahdollisuudet Pyroll Areenalla ovat hyvät.

Iso palloiluhalli (50 x 25 m) tarjoaa hyvät puitteet esimerkiksi salibandyn, futsalin, lentopallon ja sulkapallon harrastamiseen.
Liikuntasali on mahdollista jakaa myös kolmeen osaan tai kuuteen sulkapallokenttään.

Lisäksi hallista löytyy tällä hetkellä Suomen ainoa sisätiloihin rakennettu padelkenttä. Padelkentän vierestä löytyy myös yksi sulkapallokenttä.

Hallilla on mahdollisuus myös kuntosalin käyttöön.

Synteettinen jää (70 m2) tarjoaa lapsille mahdollisuuden kokeilla luistelua ympäri vuoden.

Lue lisää > >

 <<  | 1-3  4-8   |  ...[ 8 ]