PADEL
padel1.jpg Padel on mailapeli, jonka säännöt ja pelikenttä ovat eräänlainen yhdistelmä tennistä ja squashia. Kenttä on pienen tenniskentän kaltainen verkkoineen, mutta uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät. Pallo saa pelissä tietyin rajoituksin osua seinään ja kimmota siitä, kuten squashissa. Padelia pelataan sääntöjen mukaan aina nelinpelinä, mutta sitä on mahdollista pelata harjoitusmuotona myös kahdestaan.

Peli on erittäin suosittu kotiseudullaan latinalaisessa Amerikassa sekä Espanjassa. Näillä alueilla sen suosio on lisääntymässä koko ajan.

Pyroll Areenalla sijaitsee Suomen ensimmäinen sisäkenttä. Lisäksi sisäkenttiä löytyy ainoastaan helsingistä.

Tervetuloa tutustumaan padelin saloihin!

Lisätietoja padelista löydät Suomen Padelliiton sivuilta osoitteesta www.padel.fi.

Lue lisää > >

KUNTOSALI
kuntosali.jpg Kuntosali on paikka, jossa perinteisesti voimailulajien urheilijat ovat harjoitelleet. Nykyään kuntosaliharjoittelu kuuluu voimailijoiden lisäksi myös lähes kaikkien muidenkin urheilijoiden harjoitusohjelmaan ja on myös suosittu harrastus tavallisten kuntoilijoiden keskuudessa. Lihaskunnon lisäksi voi harjoittaa myös aerobista kuntoaan, kuntopyörillä, soutulaitteilla ja juoksumatoilla.

Pyroll Areenan kuntosali on suunniteltu toimimaan nimenomaan jokaiselle, on käyttäjänä sitten juuri kuntosaliharjoittelun aloittanut tai jo pidemmälle ehtinyt harrastaja.
Pyroll Areenan kuntosali on varustettu vuonna 2010 hankitulla Gymstickin Pro-sarjan varusteilla.

Lue lisää > >

SALIBANDY
salibandy1.jpg Salibandy on sisätiloissa pelattava mailapeli, joka on saanut vaikutteita jääkiekosta, katukiekosta (englanniksi street hockey) ja jääpallosta. Jääpallon ruotsinkielisestä nimestä bandy polveutuva nimi keksittiin 21. syyskuuta 1985.
Lajista käytetään myös usein nimitystä sähly, jolla kuitenkin nykyään tarkoitetaan lähinnä kaveriporukoissa leikki- tai kuntoilumielessä pelattavaa salibandyn varianttia, jossa sääntöjä on muokattu tilanteeseen sopiviksi. Salibandy puolestaan on jalostunut kilpaurheiluksi miesten ja naisten salibandyliigojen, maajoukkuetoiminnan ja MM-kisojen myötä.

Pyroll Areena tarjoaa huippuluokan peliolosuhteet täysimittaisella kentällä.
Myös Suomen Salibandyliitto on aktiivinen Pyroll Areenan käyttäjä.

Lue lisää > >

FUTSAL
futsal.jpg Futsal on jalkapalloa muistuttava palloilulaji, jota pelataan yleensä urheiluhallissa. Lajia harrastetaan laajalti joka puolella maailmaa. Suosittua se on erityisesti Etelä-Amerikassa. Se on aiemmin Suomessa tunnettu myös nimellä salifutis.

Futsalissa kaksi joukkuetta, joissa kummassakin on viisi pelaajaa, pelaavat vastakkain. Joukkueeseen kuuluu maalivahti ja neljä kenttäpelaajaa. Peliä pelataan jalkapalloon verrattuna pienemmällä kovapintaisella kentällä. Futsal-pallo on painavampi ja pienempi verrattuna jalkapalloon, ja se pomppii vähemmän. Jalkapallon ja futsalin säännöt muistuttavat toisiaan. Tärkeimpinä eroina on tehokas peliaika, rajoittamattomat vaihdot, kontaktipelin puuttuminen ja kumuloituvat virheet sekä maaliheitot ja rajapotkut.

Pyroll Areenalta löytyy täysimittainen futsalkenttä rajoineen ja maaleineen.

Lue lisää > >

SULKAPALLO
sulkapallo1.jpg Sulkapallo on mailapeli, jota pelaa vastakkain kaksi pelaajaa (kaksinpeli) tai kaksi paria (nelinpeli). Nelinpeliä, jossa parin muodostaa mies ja nainen, kutsutaan sekanelinpeliksi. Sulkapallossa tarkoitus on pelata palloa verkon yli vastapuolen rajojen sisälle, siten että vastustaja ei saa palautetuksi palloa takaisin.

Sulkapallo on ollut virallinen olympialaji vuodesta 1992. Laji on erinomainen kunto- ja terveysliikuntamuoto ja sopii kaiken ikäisille ja -kuntoisille.

Pyroll Areenalta löytyy seitsemän sulkapallokenttää, joilla kaikilla on myös nelinpelirajat.

Lue lisää > >

 <<  |   1-5  6-8 |  ...[ 8 ]